Gjennomførte turer

Innertier i Barcelona (16.08.10)

- Dette er noe av det beste vi har opplevd av ferie. Her kunne vi kombinere topp friidrett med bading, shopping og hyggelig samvær med folk fra hele landet, forteller Aina Dahl fra Tønsberg til Stegane Sport Sportsreiser. Aina er søster til den kjente hoppdommer Anton Dahl fra Kautokeino. Hun gav turen til EM i friidrett i fødseldagsgave til sin mann og slo i tillegg til med å spandere tur på sønnene sine. 47 personer fra ulike kanter av Norge var med på turen. I følget var det med folk med topp interesse for statistikk og resultater, tidligere OL- og EM deltaker og personer som foretrakk badestranda i Barcelona mer enn friidretten på Olympiastadion på Montjüic. Men de fleste var med da Torkildsen tok gull.

Leder for Stegane Sport Sportsreiser Runolv Stegane sier at dette gav mersmak og at han allerede nå har bestemt seg for å invitere til flere turer til internasjonale friidrettsmesterskap. EM i Helsingfors i 2012 er blinka ut. Men han ser heller ikke bort fra å arrangere en tur til VM i Sør-Korea i 2011 dersom interessen for en slik tur er stor nok. -Det var spesielt gledelig å se at vi hadde den største publiukumstroppen fra Norge, og at vi skapte liv og røre på stadion, sier Stegane.

Planica 2010 (07.04.10)

Planica 2010: Sol og suksess 18.-22. mars gjennomførte Stegane Sport tur med 46 deltakere til VM i skiflyging i Planica, Kranjska Gora i Slovenia. Vi hadde en fantastisk fin tur med mye sol og fint vær. Bakken i Planica var et fantastisk skue. Når det i tillegg var nærmest vindstille, måtte det bli en sportslig suksess. Vi bodde på en svært bra hotell (Hotel Lek) der det i tillegg til god mat og drikke også var svømmebasseng og sauna. Deltakerne var så fornøyde med tur og opphold at flere allerede har meldt seg på til ny tur i 2011. Neste års tur går 17.-20. (21.) mars.

Vellykket tur til solfylte Anterselva (03.02.10)

19.-25. januar arrangerte Stegane Sport sin første publikumstur. Det ble en braksuksess med 146 deltakere. Til tross for dålig norsk deltakelse, var det god stemning og publikum storkoste med sol fra klar himmel på stadion i Anterselva.

Stegane Sports første publikumstur ble en braksuksess. 146 turdeltakere, i hovedsak fra Buskerud, fikk en kjempeflott uke i Dolomittene. Sola skinte fra blå himmel hver dag og folk storkosa seg på stadion. Noen valgte å ta skia fatt en dag eller to, enten i langrenns-og turløypa mellom Cortina og Toblach, eller i det fantastiske alpinanlegget Krohnplatz, like ved Anterselva (Antholz) Sjøl om mange av de beste norske utøverne ikke stilte til start, fikk turdeltakerne oppleve et internasjonalt gjennombrudd for Ann Kristin Aatvedt Flatland med 4. plass (sprint) og 3. plass i jaktstart på avslutningsdagen.

Det planlegges ny tur i 2011. Datoene er 19.-23. januar (18.-24. januar).
Tilbud for 2011 vil bli lagt ut under "Turer 2011".