Om Stegane Sport

Stegane Sport ved innehaver Runolv Stegane drev sportsforretning i Prestfoss i Sigdal fra 1977-1993. I mange år var Stegane Sport en ledende sportsforretning i Buskerud når det gjaldt salg til aktive, spesielt innen langrenn, hopp og friidrett og til klubber og idrettslag.

Etter 16 års pause fra forretningsvirksomhet, i 2009, ble Stegane Sport reorganisert til reisearrangør av publikumsturer til store sportsbegivenheter i utlandet. I 2012 ble firmaet gjort om til AS. Stegane Sport er medlem av Reisegarantifondet. Alle som reiser med Stegane Sport har rettigheter etter pakkereiseloven.

 

 

I 2024 har vi allerede arrangert en del turer:

WC skiskyting i Ruhpolding og Anterselva, VM skiskyting i Nove Mesto og WC skiflyging i Planica. Det blir også tur til EM friidrett i Roma og EM håndball for kvinner i Wien (finalerunden)

 

I 2023 var vi tilbake til det normale etter Covid-19-årene:

Vi arrangerte turer til WC skiskyting i Ruhpolding og i Anterselva, VM skiskyting i Oberhof, VM på ski og WC skiflyging i Planica, VM friidrett i Budapest, EM håndball for kvinner i Danmark og julemarkedstur til Praha.

 

I 2022 var det også en del arrangement med publikumsforbud på grunn av Covid-19:

Ruhpolding og Anterselva gikk uten publikum, men vi arrangerte tur til skiflyging i Planica i slutten av mars, og turer til EM friidrett i Munchen og VM håndball for kvinner i Ljubljana.

 

I 2021 var det fortsatt publikumsforbud på grunn av Covid-19:

Vi skulle vi ha turer til både VM på ski i Oberstdorf og VM skiskyting i Pokljuka. Men begge VM ble arrangert med publikumsforbud. Men i desember fikk vi arrangert tur til VM håndball for kvinner i Barcelona.

 

I 2020 kom Covid-19:

Det ble publikumsforbud på grunn av Covid-19 og avlyste arrangement. Men vi gjennomførte tur til WC skiskyting i Ruhpolding og turer til VM skiskyting i Anterselva før pandemien slo til for fullt. Tur til VM skiflyging i Planica ble det ikke noe av.


I 2019 hadde vi disse turene:

WC skiskyting i Ruhpolding, WC skiskyting I Anterselva, WC alpint Kitzbühel, VM på ski i Seefeld, WC skiflyging i Planica, Julemarkedstur til Wien. Fotballturer til Barcelona tilbys gjennom hele sesongen+Firmaturer.

 

I 2018 hadde vi disse turene:

WC skiskyting i Ruhpolding, WC skiskyting i Anterselva, VM skiflyging i Obertsdorf, OL PyeongChang, WC skiflyging i Planica, EM i friidrett i Berlin, Julemarkedstur til Praha. EM Håndball kvinner i Paris. Fotballturer til Barcelona tilbys gjennom hele sesongen+ Firmaturer.

 

I 2017 har vi gjennomført/gjennomfører vi disse turene:

Tour de Ski, WC skiskyting i Ruhpolding, WC skiskyting i Anterselva, VM i Hochfilzen, VM i Lahti, WC skiflyging i Planica, julemarkedstur til Praha, VM i håndball for kvinner. Fotballturer til Barcelona tilbys gjennom hele sesongen. Firmaturer.

 

I 2016 gjennomførte vi turer til:

Tour de Ski, WC skiskyting i Ruhpolding, WC skiskyting i Anterselva, VM i skiskyting i Oslo, WC skiflyging i Planica, EM i friidrett i Amsterdam.

Fotballturer til Barcelona tilbys gjennom hele sesongen.

 

I 2015 ble disse turene gjennomført:

Tour de Ski, WC skiskyting i Ruhpolding, WC skiskyting i Anterselva, WC skiskyting i Nove Mesto, VM på ski i Falun og VM skiskyting i Kontiolahti. Fotballturer til Barcelona tilbys gjennom hele sesongen.

 

I 2014 ble disse turene gjennomført:

WC skiskyting i Ruhpolding, WC skiskyting i Anterselva, OL i Sochi, VM skiflyging i Harrachov og EM i friidrett i Zürich. Fotballturer til Barcelona tilbys gjennom hele sesongen.

 

I 2013 ble disse turene gjennomført:

I tillegg til Anterselva og Ruhpolding, hadde vi turer til VM i skiskyting i Nove Mesto, VM i nordiske grener i Val di Fiemme, skiflyging i Planica og VM i friidrett i Moskva. Vi arrangerte også fotballturer til Barcelona gjennom hele sesongen.

 

I 2012 ble det gjennomført turer til:

Skiskyting i Anterselva, VM i skiskyting i Ruhpolding, WC skiflyging i Planica, EM i friidrett i Helsinki og fotballturer til Barcelona.

 

I 2011 ble det gjennomført turer til:

Skiskyting i Ruhpolding (nytt tilbud) og Anterselva og skiflyging i Planica.

I tillegg kom det et nytt tilbud: Fotballturer til Barcelona med overnatting og billetter til FC Barcelonas kamper på Camp Nou.

 

I 2010 ble det gjennomført tre turer:

Skiskyting i Anterselva, VM i skyflyvning i Planica og EM i friidrett i Barcelona.