Fotballtur: Opplev FC Barcelona på Camp Nou og Real Madrid på Santiago Bernabéu Stadion sesongen 2018-2019!

Er du glad i fotball? I samarbeid med Gaudi Viatges i Barcelona tilbyr vi billetter og hotellopphold ved FC Barcelonas og Real Madrids heimekamper i La Liga. Vi sørger for god kvalitet både når det gjelder billetter og hotell.

Billetter:
Vi tilbyr alle typer billettkategorier. Prisene varierer mye i forhold til plassering på stadion og, ikke minst, i forhold til motstander. I Spania er det ikke uvanlig at kamper flyttes på kort varsel. Du må ta hensyn til dette ved bestilling.

Hotell:
Alle hoteller vi har avtale med ligger i sentrum av Barcelona eller i sentrum av Madrid. Vi har avtale med tre-og fire stjerners hoteller med god standard (bl.a. aircondition) Det gjøres oppmerksom på at vi selger fotballbilletter kun sammen med bestilling av hotellopphold.

Lokal kontakt:

Gaudi Viatges, med en nordmann i ledelsen, vil kunne bistå alle kunder ved oppholdet i Barcelona. Vi kan også tilby guida bytur for grupper (min. 10 personer). Dette må bestilles spesielt.

Priser og bestilling:
Be om tilbud!

Kamper:
Kampene til Barcelona på Camp Nou ser du ved å klikke her.
Kampene til Real Madrid på Santiago Bernabéu ser du ved å klikke her.Fyldig informasjonsskriv:

En mer detaljert beskrivelse av opplegget med stadionkart (hvor vi har billetter på stadion), billettutlevering, tips til adkomst til stadion m.v. finner du her:


Fly:
Vi kan også ordne med flybilletter (enkeltvis og grupper) om det er ønskelig.


Tips en venn
Stegane Sport er medlem